tiistai 2. syyskuuta 2014

Koira hierojalla, koirahierojalla

Kun on draivi päällä niin kirjoitetaan sitten... :)

Uula pääsi eilen ensimmäistä kertaa hierojan käsittelyyn, koska halusin tsekata onko lihaksistossa kaikki ok kunnossa eikä ole tullut mitään toispuoleisuuksia tai vinouksia. Toki itse yrittää koko ajan seurata että koira liikkuu suorassa ja tasapainoisesti, mutta kummasti sitä vaan sokeutuu kun joka päivä katselee. Vinoudet saattaa hiipiä pikkuhiljaa, jolloin silmäkin ehtii tottumaan ja koiran liikkuminen näyttää itsestä ihan normaalilta, kun taas ulkopuolinen näkee heti että jotain on pielessä.

Eläinhieroja Sanna Uhlbäck tekee sekä kotikäyntejä että ottaa vastaan asiakkaita kotonaan Kuhmossa sekä Kajaanin Mustin ja Mirrin tiloissa. Saimme suht nopeasti ajan Mustin ja Mirrin hoitopäivään ja työvuoroakin sain rukattua niin, että pääsimme paikalle. Uula on onneksi niin sosiaalinen tapaus että pötkähti pian hoitopöydälle nauttimaan käsittelystä ja ehdimme jutella Sannan kanssa ummet ja lammet kaikkia koirajuttuja. Välillä kun kropasta löytyi tiukka kohta, pomppasi hoidettava seisomaan ja katsoi minua siihen malliin että tää ois nyt valmis. No, onneksi mitään ihmeellistä, pikkujumeja kummempaa, ei löytynyt ja hieroja tuumasi vain että normaali aktiivisen nuoren koiran lihaksisto. Hyvä hyvä!

Kun painaa aina sata lasissa, niin voi tulla venähdyksiä


Mukava oli seurata ammattilaisen työskentelyä ja kuinka koira rauhoittui selvästi nauttimaan käsittelystä. Tätä palvelua aiomme hyödyntää jatkossakin, aina tarvittaessa, mutta vähintään puolen vuoden, vuoden välein. Eikä hoito ollut edes hinnalla pilattu, 33 euroa oli vain kustannus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit otetaan ilolla vastaan!